Ledig stilling som drifts- og vedlikeholdsingeniør

Ledig stilling som drifts- og vedlikeholdsingeniør

Odal Vindkraftverk

Vi ønsker oss en engasjert medarbeider med stor interesse for bærekraft og teknologi innen fornybar energi.

Akershus Energi Vind AS består i dag av et lite team med engasjerte medarbeidere, med tilholdssted i nyoppussede lokaler på Sagstua i Nord-Odal kommune. Her bygger vi nå vårt første vindkraftverk, Odal Vindkraftverk, som består av 34 vindturbiner fordelt på Engerfjellet og Songkjølen.

I stillingen som drifts – og vedlikeholdsingeniør vil du få mulighet til å lære deg det nyeste innen vindkraft.  Oppgaver i hverdagen vil blant annet være å følge opp og optimalisere vedlikeholdsplaner opp imot servicekontrakter, slik at vi får en optimal kraftproduksjon. Du vil også være med å bistå med korrekt anmelding av kraftproduksjon.

Akershus Energi Vind AS ønsker å utvide sitt engasjement innen vindkraft, og vi ser etter flere vindkraftprosjekter. Vi ønsker oss derfor en person som ser muligheter for mer vindkraft i fremtiden, og som vil være med å gå den veien sammen med oss. Det er fint hvis du er fleksibel og positiv til å kombinere jobben som drifts- og vedlikeholdsingeniør med mulige fremtidige oppgaver som forretningsutvikler.

Arbeidsoppgaver, ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Les mer her

Vi tilbyr

I denne nyopprettede stillingen får du delta i mange spennende prosjekter, og du vil være med å forme det videre arbeidet innen vindkraft i Akershus Energi. 

Vi tilbyr et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer. Du får en sentral stilling med gode muligheter for faglig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Relativt nyutdannede vil også bli vurdert og vi ønsker oss gjerne flere kvinnelige kollegaer.

Arbeidssted, kontaktinfo og søknadsfrist

Arbeidsplassen er på Sagstua i Nord-Odal kommune, men du må være forberedt på at deler av arbeidstiden også kan foregå ved vårt hovedkontor i Lillestrøm sentrum samt noe reise til våre øvrige kraftverk.

Atle B. Barbakken, drifts – og vedlikeholdsleder i Akershus Energi Vind AS, kan kontaktes for nærmere opplysninger på mobil 90 36 40 59.

Søknadsfrist snarest. Vi vurderer innkomne søknader fortløpende.

Les hele stillingsannonsen og søk via webcruiter her

Du bør takle store høyder, da du må delta i diverse klatre – og redningskurs.
Nytt kunnskapsgrunnlag om virkninger av vindkraft på land
34 av 34 turbiner er nå på plass